mobil_topp


Här hittar du mina uppdateringar på Instagram.
Jag har en målsättning att lägga in en bild/reflextion per dag - på kontot.

11

Sydsvenskan fortsätter sin granskning av vårdjätten Vardaga, i Falsterbo. Bra av SDS men Vardaga borde ta sig en rejäl funderare på vad man sysslar med liksom Vellinge Kommun. Vellinge som gjort upphandlingen och borde ha inbyggt bättre kontrollsystem på sin verksamhet!

25

När man, ganska ofta faktiskt, läser om hur privata omsorgsbolag missköter sina uppdrag blir man först förbannad sedan ledsen. Privatiseringsivern med upphandlingar där kommunerna inte har klart för sig vilka krav som skall ställas - ger oss äldreboenden vi förtjänar. Vård är inte bara kronor och ören. Det handlar om kompetens och klokskap hos alla inblandade.

21

Intåg i sommarhagen. Sinnebilden av en promenad en varm sommardag på en väg på landet. Där värmen dallrar, syrsorna spelar, knaster av steg och nästan som om Radiosymfonikerna under ledning av William Lind spelar i bakgrunden. Nostalgiska vibbar av skarven av 50 och 60-talet. Allt i svartvitt och i regi av Olle Hellbom. Svensk sommar!!

32

High Diving

25

Form och design. Missa inte Spritan i Ödåkra. Värt en resa.

38

Caroline Jönsson avtäcker sin platta på Walk of Fame utanför Malmö Stadion. Jönsson med 80 landskamper i bagaget är idrottare nr 30 som får sin egen platta på platsen mellan nya och gamla fotbollsarenan.